Vodafone susţine că 90% din minute sunt consumate de Florin Piersic

Compania de telefonie mobilă Vodafone susţine că peste 90% din traficul de voce din ţara noastră este generat de telefoanele date de Florin Piersic.

„Urmărind un desfăşurător general, la nivel de ţară numărul lui Florin Piersic apare obsedant”, susţine Decebal Popescu, autorul studiului „Florin Piersic şi impactul acestuia asupra telecomunicaţiilor globale”.

Potrivit Vodafone, există şi situaţii mai puţin plăcute pentru unii români, care formează din greşeală numărul lui Piersic şi sunt ţinuţi cu orele în telefon, acumulând facturi uriaşe.

„Acestor persoane le-am oferit posibilitatea negocierii facturilor, pentru că este evident că nu e vina bieţilor oameni”, a mai declarat Decebal Popescu.

Specialiştii Vodafone estimează că telefoanele date de Florin Piersic reprezintă circa 3% din Produsul Intern Brut, suma depăşind valoarea exporturilor anuale ale uzinei Dacia.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
17 ianuarie 2013 13:01

Alte articole

Vezi mai mult