Cine s-ar fi gândit la așa ceva? Dan Voiculescu a luat decizia să își implanteze încă două buci, pentru a răspunde unei nevoi tot mai presante a lui Mircea Badea și Mihai Gâdea de a-i da limbi în cur. O echipă de medici a muncit mai bine de 24 de ore, iar acum idolul anteniștilor este gata să ducă pupincurismul la un cu totul alt nivel.

voiculescu_doua_buci.jpg ”În ultima vreme s-au înmulțit momentele când Mirciulică și Mihăiță îmi dau limbi în cur și au cam început să se suprapună, de m-am trezit cu amândoi deodată dornici de dat limbi”, a povestit Voiculescu. ”Ca să nu mai zic că acum câteva zile, când a fost ziua mea, păi a fost coadă la curul meu, au așteptat unii și câteva ore ca să-mi dea o limbă. Cu încă un cur eu cred că rezolv eficient problema.”

Deși încântați că nu vor mai aștepta unul după altul ca să-i dea limbi în cur lui Voiculescu, Mircea Badea și Mihai Gâdea se gândesc deja la cum să profite individual de noua situație. Gâdea, de exemplu, vrea să-și pună încă o limbă, în frunte, ca să-i dea limbi lui Voiculescu în ambele cururi în același timp, în timp ce Badea intenționează să-și facă mărire de limbă și s-o taie în două, ca la șopârle - tot ca să dea limbi în ambele cururi ale lui Voiculescu deodată.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Thursday, 29.09.2016 21:20 Monden

National Cinematografic