Voiculescu și-a implantat încă 2 buci, pentru ca Badea și Gâdea să-i dea limbi în cur în același timp

Cine s-ar fi gândit la așa ceva? Dan Voiculescu a luat decizia să își implanteze încă două buci, pentru a răspunde unei nevoi tot mai presante a lui Mircea Badea și Mihai Gâdea de a-i da limbi în cur. O echipă de medici a muncit mai bine de 24 de ore, iar acum idolul anteniștilor este gata să ducă pupincurismul la un cu totul alt nivel.

”În ultima vreme s-au înmulțit momentele când Mirciulică și Mihăiță îmi dau limbi în cur și au cam început să se suprapună, de m-am trezit cu amândoi deodată dornici de dat limbi”, a povestit Voiculescu. ”Ca să nu mai zic că acum câteva zile, când a fost ziua mea, păi a fost coadă la curul meu, au așteptat unii și câteva ore ca să-mi dea o limbă. Cu încă un cur eu cred că rezolv eficient problema.”

Deși încântați că nu vor mai aștepta unul după altul ca să-i dea limbi în cur lui Voiculescu, Mircea Badea și Mihai Gâdea se gândesc deja la cum să profite individual de noua situație. Gâdea, de exemplu, vrea să-și pună încă o limbă, în frunte, ca să-i dea limbi lui Voiculescu în ambele cururi în același timp, în timp ce Badea intenționează să-și facă mărire de limbă și s-o taie în două, ca la șopârle – tot ca să dea limbi în ambele cururi ale lui Voiculescu deodată.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
29 septembrie 2016 19:20
Citește mai mult despre: gadea Mircea Badea pupincurism Voiculescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult