Voinţă de fier. Dalai Lama a intrat în Jumbo şi a cumpărat o singură chestie

Anii de meditaţie şi introspecţie în munţii înzăpeziţi ai Tibetului îşi spun cuvântul! Tenzin Gyatso, al 14-lea Dalai Lama, a fost văzut ieşind dintr-un magazin Jumbo cu un singur produs. Oamenii de ştiinţă încă nu îşi pot explica fenomenul, dar pentru adepţii budismului tibetan, e o dovadă clară că, prin concentrarea energiei vitale, orice e posibil, chiar şi să eviţi să cumperi 100 de căcaturi inutile.

Apropiaţii spun că Dalai Lama avea nevoie de un borcan de pietriş pentru ghiveciul unui bonsai de care are grijă la reşedinţa sa din Dharamsala. „L-am sfătuit să nu se ducă în Jumbo, că au să-i ia minţile toate chinezăriile alea colorate, dar m-a asigurat că, la 88 de ani, încă are puterea să reziste tentaţiei. Nu l-am crezut, dar două ore mai târziu, şefu’ ieşea din Jumbo doar cu un borcan de pietriş, în aplauzele mulţimii”, povesteşte Cornel Lama, nepot al liderului spiritual tibetan.

O plachetă în cinstea evenimentului a fost montată pe faţada Jumbo Pallady, iar specialiştii Guinness Book tocmai au confirmat că Dalai Lama a spart recordul pentru cele mai puţine căcaturi inutile cumpărate din Jumbo, deţinut anterior de un şaman eschimos care a cumpărat doar 4 căcaturi inutile.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
26 mai 2024 11:11
Citește mai mult despre: dalai lama jumbo

Comentarii 1 comentariu

  • Jumbo! marea deschidere in Hârșova! in kurând…

Alte articole

Vezi mai mult