Nu doar junglele Indiei nasc fachiri cu puteri miraculoase! Guru Vasile, un brahman în vârstă de 83 de ani din comuna vasluiană Carcalaci, susţine că de mai bine de trei zile supravieţuieşte doar cu mâncare şi apă.

yoghinvaslui.jpg

Bâtrânul a acceptat chiar să fie verificat de poliţistul din sat, care a confirmat că acesta are alcoolemia 0, lucru considerat până acum imposibil de specialişti.

"Cu disciplină mintală şi puţin ajutor de la zeul Vişnu, orice e posibil", spune guru Vasile, care a petrecut cele trei zile cufundat în meditaţie, aşezat în poziţie de lotus pe băncuţa din faţa porţii.

"Unii spun că vrea să atingă nirvana, să se reîncarneze într-un fluture superb sau să aibă mai multă poftă de şpriţ săptămâna viitoare. Nu vom şti niciodată sigur, dar avem ce învăţa din experienţa lui", şi-au dat cu părerea adepţii lui guru Vasile.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 02.06.2020 11:28 Monden

National Cinematografic