Intrată într-un con de umbră zilele acestea, din cauza reducerii de comenzi de la primării și consilii județene, trupa Voltaj revine în forță în 2020 anunțând cinci noi albume de muzică. Asta după ce chitaristul trupei Gabi „Porcus“ Constantin, a învățat un nou acord la chitară, care se poate face cu doar două degete.

voltaj_nunta.jpg

„Este o victorie personală pentru mine, care m-am aplecat asupra studiului muzical vreme de 20 de ani. Au fost și zile bune, dar au fost și zile grele, în care nu puteam să țin mâna pe corzi. Dar, gata, acum știu și cum să fac mi minor pe drăcovenia asta”, a declarat celebrul virtuos.

Fiecare din cele 5 albume ale formației Voltaj vor conține 22 de piese, ca-n vremurile de aur ale rock-ului. Din cauza acordului învățat de chitarist, majoritatea din aceste melodii vor fi un pic triste, dar vor izbucni vesel pe final după ce trece din mi minor în re major și dup-aia în sol și o ia de la început cu un do major făcut doar cu trei degete.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 04.03.2020 19:04 Monden

National Cinematografic