Voltaj, dați afară de la o nuntă, după ce au cântat piesa de la Eurovision

Cunoscuta formație de manele pe laptop Voltaj a trecut prin momente mai penibile chiar și decât muzica pe care o cântă. Angajați să cânte la nunta unei familii înstărite de romi, membrii trupei au făcut marea greșeală de a cânta melodia cu care s-au prezentat la Eurovision, sperând ca frunțile lor să se lipească de ceva bani în plus. Rezultatul nu a fost cel dorit, Călin Goia și ai lui fiind dați afară în șuturi din cortul unde se ținea nunta.

„Suntem oripilați de tupeul lor. După ce au făcut țara de râs cu melodia aia oribilă, acum vin și ne strică nouă nunta. Am primit plângeri din partea tuturor vecinilor, nu din cauza zgomotului, că sunt obișnuiți, ci din cauza melodiei. Ne pare rău că am recunoscut târziu piesa, când jumătate din invitați deja plecaseră, dar toate melodiile lor sunt la fel, e greu să faci diferența”, a declarat Las Vegas Lopătaru, socrul mare.

Membrii Voltaj au fost obligați să dea toți banii înapoi, iar, pe lângă asta, au fost deposedați și de instrumentele muzicale. „Ce noroc pe noi, ăștia care n-am apucat să plecăm de la nuntă. Ne-am ales cu laptopuri și iPhone-uri noi nouțe”, spune un invitat.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
9 iunie 2015 14:06

Alte articole

Vezi mai mult