Trupa Voltaj nu uită de unde a plecat! Membrii trupei au anunţat retragerea din concursul Eurovision, pentru că în data finalei fuseseră angajaţi să cânte la nunta cuiva şi ei nu îşi uită angajamentele.voltaj_nunta.jpg

“E o nuntă cu dar, şi ştiţi cum e, acolo se fac banii. Nu cred că de la Eurovision am câştiga mai mult. Uitaţi-vă la Trăistariu, a luat locul 4 şi acum trăieşte din selfiuri pe Facebook şi mănâncă gândaci şi alte chestii scârboase prin Africa, ca să plătească întreţinerea la garsoniera în care stă singur”, a declarat Călin Goia.

Cei din anturajul Voltaj spun că în momentul în care s-a anunţat că trupa va merge la Eurovision, naşul a plusat cu 300 de Euro şi o sticlă de Jack. În plus, dacă merg să cânte la nuntă au cazarea asigurată, în timp ce la Viena trebuie să se descurce singuri.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Wednesday, 18.03.2015 16:56 Monden

National Cinematografic