Voltaj și-au cumpărat instrumente muzicale de la Apple pentru noul album ”happy metal”!

Baieții de Voltaj s-au hotărât zilele acestea să renunțe la vechile lor instrumente muzicale, adică la mp3-playerul Sony care nu mai e demult la modă. Ei au dat iama în reprezentanța Apple, unde au încercat cele mai noi instrumente: „Simțeam nevoia unei schimbări de sound, voiam să încercăm să abordăm și un gen mai dur, «happy metal». Chitaristul nostru a încercat câteva acorduri la iPhone 4S și a sunat wow! Nici nu se compară cu vechiul meu composer de pe Nokia, pe care am produs primele noastre single-uri. L-am chemat și pe băiatul de la IT care ne-a acordat iPod-ul și am fost imediat gata de concert”, spune liderul trupei, Călin Goia.

„Vom încărca tot echipamentul de scenă în buzunarul de la geaca mea ca sa nu se zgârie”, continuă Goia, ”iar de acum încolo le vom da peste nas celor care ne acuzau că dăm muzică doar din calculator. Na, fraierilor! Uite aici scule adevarate! Uite cum sună un telefon nou-nouț, ce sound cald poate să aibă!”

De altfel, ultimul concert Voltaj a fost unul interactiv, publicul participând cu stick-uri de memorie, ringtone-uri, cabluri de date și chiar cu încărcătoare atunci când băieții erau să rămână fără baterie înainte de bis. La primele riff-uri live de iPad, fanii au fost in extaz și au dat sute de like-uri. Trupa anunţă şi primul concert unplugged în care vor cânta cu acumulatoarele scoase.

Scris de TNR
22 martie 2012 09:03

Alte articole

Vezi mai mult