Voltaj, sprijiniţi din toate părţile. Cezar Ouatu le-a împrumutat rochia, Trăistariu perucile!

Avem şanse mari! Membrii trupei Voltaj pornesc cu avantajul experienţelor trecute ale celorlalte vedete române care au fost la Eurovision. Pe lângă rochia norocoasă a lui Cezar Ouatu, au primit şi perucile împrumutate “cu mult drag” de Mihai Trăistariu, cu condiţia să i le aducă înapoi în aceeaşi stare, “pentru că nu mai am bani de implanturi”, după cum a declarat însuşi fostul cântăreţ.

Călin Goia susţine că la această ediţie Eurovision trupa Voltaj va face o mutare surprinzătoare, renunţând să cânte aceeaşi melodie pe care o interpretează de 20 de ani în diverse forme: “Anul acesta vom cânta o melodie din repertoriul trupei ABBA, compusă recent de Marius Moga, special pentru finala din acest an”, dezvăluie solistul Voltaj.

Totuşi, meciul încă nu e jucat, existând pericolul descalificării, pentru că membrii trupei vor purta şi tricouri inscripţionate cu PSD, precum şi o floare de nuntaş în piept, asta pentru că Voltaj nu cântă decât în campanii electorale sau la nunţi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
19 mai 2015 17:05

Alte articole

Vezi mai mult