Vom muri în chinuri! Tudor Chirilă pregătește un text despre drama familiei Bodnariu

Râdem, glumim, dar nu știm ce pericol ne pândește! Chiar în acest moment, când românii își văd de treaba lor, citesc Facebook-ul, se duc spre muncă sau beau o cafea, Tudor Chirilă stă aplecat precum un scrib deasupra laptopului său scump și scrie un text tulburător despre drama familiei Bodnariu dar și a copiilor bătuți de părinți, în general.

Artistul și-a înmuiat penița metaforică în elegie și toarnă paragraf după paragraf, toate mustind a sentiment pur, tristețe, melancolie și durere. Textul său este atât de impresionant că până și cactusul din încăpere a început să lăcrimeze. Deși abia a trecut de jumătate, se pare că lucrarea poate neutraliza metoclopramidul în organism, anulând efectele benefice ale medicamentului pentru cel puțin șase săptămâni.

Specialiștii avertizează că textul este atât de trist încât ar putea provoca mai multă greață decât o emisiune cu Cristoiu și Gâdea încercând să comunice cu spiritul lui Octavian Paler. De aceea este recomandat ca cel puțin un an de-acum încolo să nu citim nici un articol sau scrisoare deschisă semnată Tudor Chirilă, pentru că am cădea într-o deprimare atât de puternică încât până și sinuciderea nu pare că ar stopa durerea și neputința.

14 ianuarie 2016 07:55
Citește mai mult despre: blog Bodnariu durere Norvegia scrisoare Tudor Chirila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult