Vor să fie primii la muncă! Corporatiștii așteaptă deja în fața clădirilor de birouri unde lucrează

Deși e sărbătoare legală, în fața clădirilor de birouri din București este o agitație de nedescris. Mii de corporatiști sunt atât de nerăbdători să reînceapă munca încât s-au așezat deja în fața clădirilor unde lucrează, în speranța că mâine vor intra primii în clădire, impresionându-și astfel șefii. La fiecare coadă există deja un individ care se asigură că aceasta este ordonată.

”N-am mai muncit de pe 24 decembrie, dacă vă vine să credeți”, spune, cu lacrimi în ochi, un corporatist din Pipera. ”Sunt supply manager, am o funcție de maximă importanță, vreau să mă asigur că mâine dimineață, când începe activitatea, există suficientă hârtie igienică la baie. Dar și hârtie pentru copiator sau pixuri. Toate astea depind de mine, nu de alții, deci ar trebui să intru primul în clădire.”

”Ba eu ar trebui să fiu primul în clădire, sunt front desk manager”, se aude o altă voce din mulțime. ”Am nevoie de timp să mă pregătesc înainte de începerea programului, că sunt îmbrăcat cu cinci cămăși, patru perechi de pantaloni și șase sacouri, ca să nu-mi fie frig. Și nu puteam veni altfel decât îmbrăcat la sacou și pantaloni de stofă, doar sunt manager, nu agarici.”

Scris de Calin
4 ianuarie 2015 13:01

Alte articole

Vezi mai mult