Vrăjitoarea Astra Zeneca: „Degeaba te vaccinezi dacă ai anticorpii legați!”

Din ce în ce mai multe ghicitoare, clarvăzătoare şi tămăduitoare încearcă să capitalizeze de pe urma pandemiei COVID-19! Printre acestea se numără vrăjitoarea Astra Zeneca din Ploieşti, cea care s-a proclamat „adevărata fiică a Mamei Moderna”.

Vrăjitoarea ploieşteană îi avertizează pe români că riscă să se vaccineze degeaba dacă au anticorpii legaţi, dar acest lucru se poate rezolva uşor printr-o tăiere sub limbă, să iasă pfizerul viu.

„E un ochelarist în California care-ţi vrea răul da’ te rezolvă Astra Zeneca, chiparosule. Să vii la miezul nopţii cu o legătură de cipuri şi o găină neagră, să-ţi zică baba de imunitate, să-ţi citească antigenu’ în ghioc şi testu’ molecular în cafea, să crepe covidele-n tine şi să se-ntoarcă la duşmanu’ care l-a trimis”, a explicat vrăjitoarea Astra Zeneca procesul de imunizare, în termeni ştiinţifici, dar uşor de înţeles pentru o persoană înzestrată cu o minimă cultură medicală.

„Da’ să te treci pe lista de aşteptare, că un singur flux de pacienţi am şi io, mânca-ţi-aş ochii”, a adăugat specialista în magie albă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
10 aprilie 2021 06:00
Citește mai mult despre: covid vrajitoare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult