Vrăjitoarea Vanessa, indignată că Olivia Steer a luat premiu pentru sănătate înaintea ei

Răfuială între două nume de calibru ale medicinii româneşti! Într-un interviu recent, celebra vrăjitoare Vanessa, testată şi atestată de cei mai mari psihologi şi parapsihologi din România, precum maestrul Ion Ţugui, dovedită ştiinţific a fi o adevărată clarvăzătoare, tămăduitoare şi cea mai puternică vrăjitoare din România, apărută la toate posturile tv din România, singura vrăjitoare care poate rezolva orice problemă în 9 ore, şi-a exprimat indignarea vizavi de premiul pentru „implicare în societate” primit de Olivia Steer în cadrul galei „Femei care dăruiesc sănătate”.

„Cine e această Olivia şi ce sănătate dăruieşte ea, mânca-ţi-aş durligile tale? Cât argint viu a scos de sub limbă? Când tăiam eu prima găină neagră la miezul nopţii, ea nici un c*cat de cununie nu dezlegase. Nici măcar grad de rudenie cu Mama Omida nu cred că are pârlita asta”, a exclamat Vanessa, pregătind un descântec special, pe bază de păr pubian de bursuc, care îi va aduce şi ei un premiu pentru sănătate, cel puţin la fel de lucios.

Olivia Steer s-a apărat cioplind dintr-o ridiche crudă un talisman puternic, vindecător de epilepsie şi psoriazis, garantat 100% împotriva big pharma şi a ocultei mondiale, care în acest moment are deja mii de share-uri pe Facebook şi a luat deja alt premiu pentru sănătate.

Disputa dintre cele două tămăduitoare va fi soluţionată în cadrul unui conclav al vrăjitoarelor, sponsorizat de Primăria Capitalei şi mai multe companii private, care va fi transmis în direct de majoritatea posturilor TV de largă audienţă. Câştigătoarea va primi, cel mai probabil, încă un premiu pentru sănătate.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
19 aprilie 2018 15:59
Citește mai mult despre: olivia steer premiu sanatate vrajitoare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult