Producătorii de la ”Vrei să fii milionar?” au dat lovitura! După ce au avut inspirata idee să schimbe numele show-ului în ”Vrei să fii bugetar?”, atât audiența, cât și numărul celor care se înscriu ca să participe au explodat.

vrei_sa_fii_bugetar.jpg ”Logica a fost cât se poate de simplă”, spune producătorul emisiunii. ”Dintr-un milion, statul îți ia din start vreo 40%, fără să stea la discuții. Pe urmă, să nu crezi că de restul banilor nu se mai atinge. Pentru tot ce cumperi, statul își mai ia TVA, accize, taxe și mai știu eu ce. Deci nu rămâi cu mare lucru dintr-un milion. Poate cu datorii.” 

”Dacă prinzi un loc de bugetar, în schimb, te-ai realizat pe viață”, a continuat acesta. ”Bani mulți, program scurt, zile libere peste zile libere, post bătut în cuie, de unde nu poți fi dat niciodată afară indiferent cât ești de incompetent. Normal că toată lumea, dacă ar avea de ales între un milion și un post de bugetar, ar alege a doua opțiune. Bugetarul e cel mai șmecher în țara asta!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 13.12.2018 15:16 Monden

National Cinematografic