Vremea frumoasă de afară, un avertisment de la Dumnezeu că nici el nu-l mai suportă pe Hruşcă

Cunoscuta divinitate creştină Dumnezeu a lansat, încă o dată, un avertisment dur României solicitând în mod expres să încetăm cu colindele cu Hruşcă în perioada sărbătorilor de iarnă. „Dacă mai aud o dată CD-ul cu leru-i ler sparg ceva”, a declarat Dumnezeu pentru cititoarele revistei Unica.

Dacă în vremuri biblice Dumnezeu s-ar fi mulţumit să trimită un potop sau o urgie similară pentru acest popor obraznic, în zilele noastre acesta preferă să fie mai subtil. Există voci care spun că Ăl Bătrân s-a cam îmmuiat de când i s-a născut un fiu, în urmă cu ceva vreme şi astfel a preferat doar să încălzească vremea în România, să aibă impresia oamenii că e vară.

„Aş accepta orice, chiar şi melodia aia a lui Connect-R şi toate glumele pe seama ei. Eu vă tot zic şi voi nu ascultaţi deloc şi nici nu sunteţi atenţi. Nimeni n-a făcut până acum legătura dintre inundaţiile din Moldova şi puparea moaştelor Sfintei Parascheva dar, fie, mai discutăm la anul, prin primăvară”, a precizat Dumnezeu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
5 noiembrie 2013 04:11

Alte articole

Vezi mai mult