Vremurile se schimbă. Rubrica meteo, acum şi cu bărbaţi dezbrăcaţi

Nu ştiu dacă are legătură cu faptul că se apropie Ziua Femeii, însă ultima găselniţă a celor de la Libertatea e de-a dreptul idioată: noul lor „meteorolog” este un bărbat. Nu e însă celebrul Dumitru Baltă, ci un oarecare Alin Andrei, a cărui singură „calificare” într-ale meteorologiei este faptul că pozează nud.

Nu vreau să fac discriminări, dar mi se pare complet aiurea să pui un mascul dezbrăcat să prezinte rubrica meteo. La faza asta chiar ţin cu ăia de la Click! care, oricât de idioţi ar fi (şi sunt), măcar au pus la meteo două gagici.

Construcţia secţiunii meteo este cât se poate de idioată, deci tipică unui tabloid autohton. Alin Andrei ăsta ţine în mână o sculă electrică (un flex, cred, nu prea mă pricep la aparatele astea). Probabil l-a folosit ca să o tranşeze pe gagica care prezenta meteo înaintea lui, altfel nu văd cum îi putea lua postul.

Eu chiar nu-i înţeleg pe bărbaţii care vor să fie modele (şi, cu atât mai puţin, pe cei care se dezbracă pentru un tabloid). Mie ăştia îmi par femei captive în corp de bărbat. Faptul ăsta e confirmat de cugetarea lui Alin Andrei, ce apare pe post de titlu: „Va fi din ce în ce mai cald, deci pot să umblu dezbrăcat”. Corect ar fi, după mine, ca „meteorologul porno” să spună: „Sunt suficient de prost ca să pozez zilnic nud pentru un tabloid”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
2 martie 2010 10:33
Citește mai mult despre: Click Libertatea meteo tabloid vremea ziua femeii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult