Weekend negru! 2.845.762 de români au pierdut la Loto 6 din 49

Aproape 3 milioane de români au avut parte de o experiență traumatizantă în weekendul tocmai încheiat. Și-au cumpărat bilete la 6 din 49, optimiști că vor câștigă măcar câteva mii de euro, dacă nu chiar milioane de euro, dar extragerea de duminică a căzut ca o ghilotină peste ei: zero câștig, doar bani pierduți.

Întrebați ce ar fi făcut cu banii dacă nu i-ar fi pierdut la Loto 6 din 49, românii dau răspunsuri dintre cele mai diverse: „doi mici și o bere”, „donație la biserică”, „trening nou de la second”, „10 ouă”, „o lună de youtube premium, ca să ascult manele fără reclame”. Toate aceste vise frumoase au fost însă spulberate, pentru că oamenii au pierdut banii cu care puteau să și le îndeplinească.

E poate la fel de trist și că guvernul asistă impasibil la drama acestor milioane de români și refuză să declare măcar o zi de doliu național. „Asta arată cât de cu spatele la popor sunt guvernanții. Să vezi că milioane de români pierd bani și pe tine să te doară în cur, acesta este nivelul de nesimțire al celor din guvern”, apreciază reputatul politolog Decebal Popescu.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
12 iunie 2023 07:35
Citește mai mult despre: 6 din 49 loto

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult