Weekend negru pentru taţii de fetiţe. Trebuie să le ducă la cinema la Frozen

Inevitabilul s-a produs. Lansarea filmului de animaţie Frozen 2 înseamnă o nouă serie de umilinţe pentru tăticii de fetiţe. Zeci de mii de taţi îşi fac în aceste momente curaj să se urce în maşină şi să le ducă pe odrasle la film, unde vor fi nevoiţi să îndure 2 ore de cântecele şi costumaţii de prinţese, dar şi chirăieli interminabile, râsete şi băşini de copii.

Marius n-a putut să doarmă câţiva ani după primul film Frozen. Alături de sute de mii de alţi taţi, a trimis petiţii la Disney să nu cumva să mai facă un Frozen 2, dar temerile lor s-au dovedit foarte reale.

“În loc să mă îmbăt sau să mă uit la un meci, ca un bărbat normal, trebuie să îndur aceste mieuneli”, spune Marius. Problema e că pe lângă Matilda, Marius are şi un băiat şi când băiatul a văzut că tatăl lui se duce cu Matilda la Frozen a zis că atunci când va fi mare vrea să nu fie şi el ca tatăl lui.

“Filmul e ok. Mă deranjează doar că după 30-40 de minute tot cinematograful e lipicios”, spune Marius, în timp ce decojea o minolă pentru fiica lui, Matilda. Acesta e pregătit să repete toate dansurile din film cu fiica lui în următoarele 6 luni, dar şi să se uite iar şi iar, de 3-4 ori pe zi, la Frozen pe DVD sau pe net.

Scris de TNR
22 noiembrie 2019 18:11
Citește mai mult despre: Frozen

Alte articole

Vezi mai mult