Whitney Houston n-a fost primită pe insula pustie deoarece Michael nu suportă să vadă negri!

Supriză neplăcută pentru Whitney Houston şi după tragicul ei deces! Faimoasa cântăreaţă R&B nu a fost primită pe celebra insulă pustie unde trăiesc vedete precum Elvis Presley, Michael Jackson sau Laura Stoica. Chiar dacă motivul nu a fost dat publicităţii, se speculează că refuzul de a o primi pe Whitney Houston s-a bazat pe motive rasiale.

De vină, spun gurile rele, a fost Michael Jackson, care s-ar fi arătat indignat de ideea de a avea persoane de culoare pe insulă. „Cine-a lăsat cioara asta aici?” se pare că a strigat, indignat, Megastarul. „Şi aşa suntem destui pe insula asta pustie.”

Conform aceloraşi surse, insula pustie ar fi avut o politică rasială extrem de tolerantă, admiţând vedete ca Bruce Lee sau Tupac, până la sosirea lui Michael Jackson. Acesta a propus crearea unei insule pustii ceva mai mici şi cu condiţii mult mai proaste pentru starurile de culoare. Se zvoneşte chiar că Michael ar fi fondat şi o filală locală a Ku-Klux-Klanului, în care vedetele rasiste dispărute dintre noi le sperie pe de vedetele de culoare puându-şi cearşafuri în cap, ceea ce le face să arate ca nişte fantome.

Scris de TNR
14 februarie 2012 11:02

Alte articole

Vezi mai mult