Who the fuck is „gemenele de la Indiggo”?

Recunosc, n-am idee cine-s fetele de la Indiggo. Se pare, însă, că sînt nişte vedete. Altfel nu văd de ce ai folosi numele lor în titlul unei ştiri care n-are absolut nici o legătură cu ele.

Titlul e pe site-ul ShowBiz şi spune aşa:

Gemenele de la Indiggo, dezbrăcate într-un clip?

Prima impresie e că te întreabă pe tine dacă alea două s-au dezbrăcat într-un clip. Dar nu, nu e aşa: întrebarea e pentru autorul articolului, că tot el răspunde la ea. Cu graţie, evident.

Totul porneşte de la un clip în care apar două gagici dezbrăcate. Ambele-s brunete. Clipul cică promovează o piesă a celor două gagici, deşi e clar că el nu promovează muzică, ci femei goale.

Cei de la ShowBiz dau impresia că au văzut clipul într-o variantă extrem de pixelată, motiv pentru care “am putea spune că recunoaştem chipurile şi trupurile apetisante ale gemenelor din trupa Indiggo”. Cred că după mintelea celor de la ShowBiz, în clip putea să fie chiar şi Mitzura Arghezi.

Băieţii sînt însă vigilenţi şi demască totul: “Surpriză, însă! Cele două fete care cîntă piesa „Ropes” nu sînt Mihaela şi Gabriela, ci Dasha Astafieva şi Yulia Kavtaradze, două ucrainience focoase şi gata să cucerească lumea cu goliciunea (pardon, muzica!) lor.”

Aici, recunosc, n-am înţeles prea bine unde e surpriza. Să pui o întrebare la care ştii răspunsul, să răspunzi la ea şi să te dai surprins de răspuns, asta denotă personalitaţi multiple. Sau prostie. Înclin, totuşi, spre varianta doi.

P.S. Dacă puneaţi un titlu gen Două bunoace, dezbrăcate într-un clip, aveaţi mai multe accesări. Tot bărbatul ştie ce-i aia bunoacă, însă mulţi nu au auzit în viaţa lor de gemenele de la Indiggo.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 octombrie 2009 06:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult