WTF? Cei cu bilete la Electric Castle spun că se duc pentru muzică!

Anunțul că festivalul Electric Utold Castle Neversea nu s-ar putea ține anul acesta din cauza pandemiei a îngrijorat sute de mii de melomani din toată țara, plus încă 7 milioane de turiști care vizitau Clujul special pentru acest eveniment. Conform acestora, dacă nu se mai întâmplă asemenea festival oamenii care merg acolo vor fi privați de muzică.

„Ah, unde m-aș mai putea duce să ascult acea muzică excelentă în concert dacă nu se mai ține Electric Castle. Nu cred că voi mai trăi încă două săptămâni până la următorul spectacol live al lui Armin van Buren din localitatea aia celebră pentru party-uri de pe malul Mediteranei. Că știți cum e, mie chiar îmi place muzica, de-aia și ascult Armin van Buren, că aia e muzică, gen”, declară Decebal Stanomir, un pasionat de muzică.

Organizatorul festivalului Electric Castle spune că dacă acesta nu se organizează anul acesta numeroși oameni implicați în industria muzicii vor rămâne fără joburi și venituri. „După cum știți, anual acest festival aduce 40 de milioane de turiști și un miliard de dolari venituri la bugetele locale. Dar ajută și pe micii comercianți, pe dealerii de CD-uri și de viniluri, care fac un profit bun în această perioadă. Pentru a sprijini artiștii, of course, că despre asta este vorba. Melomanii vor fi văduviți de muzică de la Electric Castle și vor trebuie să apeleze la dealerul de cartier de muzică, sau să meargă pe la un prieten care are muzică și mai dă și pe la alții să asculte”, explică organizatorul. „Într-un final, cum să vă zic, oamenii vor fi mai triști un pic”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 februarie 2021 18:02
Citește mai mult despre: Armin van Buuren Electric Castle muzica

Alte articole

Vezi mai mult