Yeti a acceptat să pozeze gol pentru o revistă de curiozități geografice

Cunoscuta creatură legendară Yeti va primi o sumă fabuloasă pentru a apărea în revista americană National Geographic. Încă nu s-au pus la punct toate detaliile colaborării, dar se știe că omul zăpezii va poza complet gol, într-un cadru natural de vis, înconjurat de Crăciunițe. Conducerea editorială a publicației ar fi dorit ca în pictorial să apară și Moș Crăciun, deoarece și el este un personaj legendar care trăiește în ținuturi înzăpezite, însă nu a fost posibil. Din păcate, bătrânul nu a dat nici un semn că există, deși persoane de pe tot globul susțin că l-au văzut la un moment dat și chiar au fotografii cu el, făcute când erau mai mici.

“Spre deosebire de Yeti, care este un personaj legendar complet autentic, Moș Crăciun chiar nu există”, s-a convins recent redactorul șef al revistei National Geographic. „Toate fotografiile despre care se presupune că îl înfățișează pe Moș Crăciun sunt niște trucaje ordinare. În ele apar de fapt oameni normali, numai că au vată lipită pe față.”

Rămas singura creatură legendară în care mai cred copiii, Yeti culege acum roadele celebrității sale. El a hotărât să iasă din izolare și să accepte oferta revistei National Geographic în momentul în care și-a dat seama că urmează o iarnă grea. “Încălzirea s-a scumpit enorm și nu-mi mai ajungeau banii să-mi plătesc facturile”, a explicat Yeti. “Mă vedeți pe mine așa îmblănit, dar tot nu e suficient. Uneori mi-e frig de-mi vine să mă urc pe pereți.”

Întrebat dacă nu îi e jenă să pozeze gol într-o revistă de curiozități geografice, Yeti a spus că, atunci când ai nevoie de bani, nu mai știi ce-I aia rușine. “ Deja circulă pe net niște filmulețe cu mine, dar nu-mi pasă. Oricum toată lumea crede că sunt trucate și că în ele apare de fapt un om cu mască. În plus, au mai pozat și alții goi. Dana Săvuică, de exemplu, care are blana și mai stufoasă decât mine.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
27 noiembrie 2011 12:21

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult