Zeci de bătrânei, trimiși de nepoți să aștepte coletul la easybox pe scăunel

După valul de cumpărături de Black Friday urmează partea mai puțin plăcută, alta decât descoperirea țepei pe care probabil ai luat-o: așteptarea coletului. Cei mai mulți au optat pentru ridicarea coletului de la easybox, cu speranța că așa vor ajunge mai repede în posesia lui.

Și pentru că sunt nerăbădători să intre în posesia produselor comandate, mulți tineri și-au trimis bunicii la easyboxuri. „Decât să stea să se uite toată ziua la România TV și Antena 3, mai bine să facă ceva util, să stea să-mi aștepte mie coletul. Vreau ca într-un minut de când ajunge coletul meu la easybox să fie deja ridicat de bunicu“, spune un tânăr bucureștean.

Așa că, încă de la primele ore ale dimineții, mii de bunici s-au așezat pe scăunel în fața easyboxurilor din toată țara. Și majoritatea sunt efectiv încântați că au ocazia să aștepte cu orele, sau poate chiar cu zilele. „M-am săturat să mă tot așez la cozi doar ca să întreb ceva, măcar acum stau și eu cu un scop, să-i fac o bucurie nepotului“, exultă un bunic.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
13 noiembrie 2021 07:11

Alte articole

Vezi mai mult