Zeci de hipsteri curentaţi grav după ce au intrat cu trotinetele electrice în bălţi

După mii de ani de neimplicare, Dumnezeu a decis să-şi arate din nou puterile! Ignorând combinația teribilă între apă și electricitate, mai mulți hipsteri au decis să circule și azi cu bicicletele, în general spre Ikea sau spre hipermarket. Odată intrați în bălți, au fost zgâlțâiți și trântiți la pământ de curent.

”Trotinetele electrice funcționează cu curent electric direct, nu alternativ. Același tip de curent folosiți la execuția cu scaunul electric. Acești hipsteri practic s-au executat singuri”, spune Decebal Popescu, electrician și istoric.

La o baltă mai mare de la Aviatorilor, un grup de copii poznași au filmat minute în șir cum hipsterii intră cu trotinetele și încep să intre în convulsii: ”Cei bărboși se făceau ca niște arici electrici, li se ridica barba și apoi săreau doi metri în iarbă”, spun copiii.

Poliția nu a intervenit, pentru că ”mai dă-i și-n p mea de trotiniști, că mi s-a luat să-i văd pe trotuar. Circulați pe carosabil, labagiilor, dacă sunteți șmecheri”, ar fi declarat Adrian Podină, polițist.

Scris de TNR
5 octombrie 2019 08:10
Citește mai mult despre: trotinete

Alte articole

Vezi mai mult