Zeci de taxiuri chemate în service pentru probleme la sistemul de retragere în Berceni

După ani de zile în care mii de clienți s-au plâns de problemele taxiurilor din București, în sfârșit acestea vor ajunge în service-uri auto pentru verificări. Asta după ce numărul taxiurilor care au manifestat probleme la sistemul de retragere în Berceni a crescut alarmant în ultima vreme.

”Noaptea, după anumite ore, taxiurile efectiv nu mai pot fi controlate de șoferi”, se plânge un operator de taxi. ”Mașinile își fac singure un traseu care, invariabil, sfârșește în Berceni. Degeaba e șoferul binevoitor și vrea să te ducă în Militari sau Colentina, că n-are cum: mașina nu vrea să meargă decât în Berceni.”

Deși a verificat temeinic zeci de taxiuri cu probleme la sistemul de retragere în Berceni, reputatul mecanic auto Decebal Popescu spune că încă n-a identificat sursa problemei. ”Probabil o să râdeți de mine, dar până la ora asta singura explicație pe care am găsit-o este c-ar exista un poltergeist de Berceni, care pune stăpânire fie pe mintea șoferului, fie pe motorul mașinii, altfel eu nu-mi explic”, spune reputatul mecanic auto.

Scris de Calin
17 februarie 2020 16:02
Citește mai mult despre: taxi

Alte articole

Vezi mai mult