Zeci de tineri care au trecut la sexomarxism se plâng că n-au făcut sex deloc

Tot mai mulți tineri încep să dezvăluie cum au trăit deziluzia sexomarxismului. Ei se plâng că au fost practic ademeniți să treacă la sexomarxism, pentru că exista o promisiune implicită că vor face sex, speranță care însă nu s-a materializat.

Este cazul lui Darius Rusu, de 20 de ani, din Cluj, care spune că e sexomarxist de un an și încă e virgin. ”E ironic”, spune Darius. ”Când le povestesc colegilor de facultate că sunt sexomarxist toți mă bat pe spate, mă felicită și îmi spun Bravo, man! Cred că faci sex la greu acolo. Evident, eu le zic că da, ce altceva să le spun? Că 90% din timp dezbatem cum să inventăm chestii noi cu care să ne scoatem părinții din minți?”, povestește Darius.

Am prieteni care nu sunt sexomarxiști și-mi spun că e greu, că fac sex doar de 4-5 ori pe săptămână. Ei zic că mă invidiază, bănuiesc că am relații cu zeci de femei sexomarxiste, că pentru mine free love e un mod de viață, când de fapt sexomarxism pentru mine a însemnat doar că mi-a făcut o colegă o labă la o întrunire despre care e diferența între queer, gay și bi”, spune Darius.

”Am un coleg care s-a combinat cu o colegă, dar nu fac sex ca să nu se afle că ea a încălcat cerințele pentru sexomarxim și s-o dea afară din clubul de lesbiene”, a mai spus Darius Rusu, care vrea să renunțe la sexomarxism și să revină la o viață tristă de bărbat de 20 de ani care probabil fute mai mult într-o lună decât toți sexomarxiștii într-un an.

Scris de Ionut
3 februarie 2023 13:20
Citește mai mult despre: sex sexomarxist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult