Vă era dor să răsfoiţi publicaţiile care v-au marcat anii tinereţii? Ei bine, acestea ar putea să apară din nou la chioşcuri! Tot mai multe trusturi de presă iau în calcul să revină la formatul tipărit.

Motivul e simplu: stocurile de hârtie igienică aproape s-au epuizat în hypermarketuri, pe fondul isteriei generate de noul coronavirus chinezesc.

ziareleseintorc.jpg
"Evenimentul, Jurnalul, Cotidianul, Adevărul, Gândul, Libertatea, Cancan, Atac la Persoană, Dilema, Caţavencu, Revista 22, România Liberă, Gardianul, Curentul, Azi, Tineretul Liber, Vremea, Infractoarea mov, Paranormalul, Formula As - unele quality, unele de scandal, unele care au dispărut complet, altele care încă se mai găsesc pe la pasionaţi. Toate satisfăceau în anii '90 o nevoie reală a populaţiei. Nevoie care, iată, începe să apară din nou", spune Archibald Bulicică, analist media.

"Primim catalogul Kaufland la cutia poştală, o dată pe săptămână, dar sincer, nu prea ne ajunge. Suntem patru inşi în casă şi mâncăm multe fibre. Dacă am lua zilnic câteva ziare, cred că ne-am descurca", confirmă Marcu, 45 de ani.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 26.02.2020 15:16 Monden

National Cinematografic