Zero vaccinați la centrul din Obor pentru vegani, unde se dă broccoli, nu mici

În piața Obor s-a pus probabil în practică cea mai proastă idee de la inventarea berii cu lămâie încoace. Cineva din guvern s-a gândit (dacă se poate spune gândit la așa ceva) că ar fi o idee bună să se facă în piața Obor și un centru de vaccinare care să atragă veganii din București.

„O porție de broccoli la fiecare persoană vaccinată“ este sloganul cu care strategii din Guvern au încercat să impulsioneze vaccinarea, numai că prin prostie e greu să impulsionezi ceva și asta se vede în cifre: în trei zile de la lansarea campaniei nu s-a vaccinat absolut nimeni.

„Eu înțeleg să mă vaccinez, dar de ce să fiu pus apoi să bag otravă în mine?“, s-a revoltat un bucureștean. „Că asta e broccoli-ul, otravă pură. Distruge vieți. Cei care au venit cu ideea ar trebui să fie obligați să mănânce numai broccoli pentru tot restul vieții lor.“

În aceste momente, o vidanjă se află în piața Obor și adună tot broccoli-ul de-acolo, în aplauzele bucureștenilor – semn că autoritățile s-au prins într-un final c-au avut o idee extrem de proastă cu campania de vaccinare pentru vegani.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
17 iunie 2021 11:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult