Zgomot în Bucureşti! Nu era repetiţia cu MiG-uri pentru 1 Decembrie, doar un cocalar cu motor de avion pe Logan

Nu ne-au invadat ruşii, dar nu erau nici repetiţii pentru Ziua Naţională! În urmă cu câteva ore, mai mulţi cetăţeni au semnalat zgomote puternice deasupra Capitalei. La scurt timp după sesizare, Forţele Aeriene au interceptat în spaţiul aerian al sectorului 1 un cocalar atât de pasionat de tuning încât îşi montase un motor de avion pe Logan.

Potrivit codurilor în vigoare, Jean Mihai zis Bilă a fost amendat cu 200 de lei, iar autorităţile i-au atras atenţia să nu se mai ridice de la sol dacă nu are brevet de pilot.

„Tânărul de 26 de ani, fiul unui afacerist cunoscut, şi-a instalat pe autovehicului marca Dacia un motor Pratt & Whitney pe kerosen de circa 18.000 de cai putere, provenit cel mai probabil de la un Boeing 737. În timp ce rula deasupra zonei Dorobanţi cu o viteză de circa 300 de noduri, numitul Jean Bilă a fost tras pe dreapta de un avion F-16 al Aviaţiei Rutiere şi i-a fost aplicată o amendă contravenţională”, transmit surse militare.

„Ce să zic, frăţioare, bine că nu m-au prins cu Golful, pe ăla am motor nuclear şi elice de submarin”, a declarat „şmecherul de Dorobanţi”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
28 noiembrie 2017 17:41
Citește mai mult despre: 1 Decembrie avion cocalari Logan tuning

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult