Zi mare pentru Smiley. Primu fan care face 18 ani l-a chemat să-i cânte la majorat

Emoţii uriaşe pentru îndrăgitul interpret de şlagăre pentru tineret, Smiley. În acest weekend Smiley trece o bornă majoră în cariera lui. Primul fan care atinge vârsta majoratului, Artur Popescu, l-a chemat să cânte la ziua lui, ceea ce Smiley a acceptat bucuros.

Smiley spune că îl ţine minte pe Artur de la primele concerte la care venea, pe la începutul carierei lui Smiley: “L-am reţinut în Parcul Mircea Cel Bătrân din Râmnicu-Vâlcea, pentru că avea un cărucior simpatic, îl împingea mămica lui, care dansa lângă el. Apoi l-am văzut la un concert pe plajă, la o tabără de copii de la Năvodari. Deja se juca în nisip”, spune Smiley.

Smiley nu e însă supărat că Artur nu-i va mai asculta melodiile, din moment ce a devenit adult: “Am văzut toate etapele dezvoltării micuţului Artur. Acum deja e mare, are kendamă, e bărbat în toată regula, începe să-l asculte pe CRBL. Mă bucur să fiu lângă el când trece de pragul maturităţii şi ştiu că rămân alte sute de mii de copii care vor continua să mă asculte”, a mai spus Smiley.

Deşi Smiley a făcut acest gest simpatic, evident că s-au găsit voci care îl condamnă însă pe Smiley că a produs o generaţie de sclifosiţi şi nătărăi, care plâng dacă le iei tableta.

Scris de Ionut
24 februarie 2018 11:02
Citește mai mult despre: majorat Smiley

Alte articole

Vezi mai mult