Zi ruinată pentru un copil de 7 ani: a aflat de la părinţi că Black Friday nu există

Voi la ce vârstă aţi aflat că Black Friday nu există, şi că de fapt erau doar părinţii noştri care luau ţeapă, dis de dimineaţă, în fiecare an? Astăzi, Vlăduţ Petre, un puşti de 7 ani din Bucureşti, a fost luat deoparte la o discuţie serioasă de tatăl său, care i-a spus adevărul despre ziua magică a reducerilor.

“Nu mai plânge, Vlăduţ, acum eşti om mare”, i-a spus tatăl, cu blândeţe. “Uite, vezi telefonul ăsta din mâna mea? Ştii cât costă acum? 1299 lei, redus de la 1999. Ştii cât costa acum o lună, când nu era nici un Black Friday? Exact, 1299 lei. Ce învăţăm noi din asta? Că Black Friday nu e nicidecum un moş bărbos îmbrăcat în negru care vine noaptea cu reduceri! Astea sunt poveşti, Vlăduţulică. Adevăratul Black Friday e la noi în suflet!”

“În fiecare zi, noi suntem ăia reduşi”, a adăugat mama lui Vlăduţ, aducându-i celui mic un pahar cu lapte şi fursecuri proaspete.

Deşi poate fi de-a dreptul sfâşietor să trebuiască să le dezvălui copiilor că totul e o minciună, mulţi părinţi spun că e mai bine să afle acum decât la 25, 30 de ani, când au deja două credite şi început de chelie.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Vasile
17 noiembrie 2017 01:58
Citește mai mult despre: Black Friday copii parinti reduceri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult