Zi specială pentru Cătălin Botezatu! Azi o sărbătoreşte pe iubita lui, Nicolae

Sf. Nicolae e o zi specială pentru designerul vestimentar Cătălin Botezatu, pentru că iubita lui îşi serbează ziua de nume. „Îmi voi dedica întreaga zi iubitei mele. Vreau să stăm îmbrăţişaţi în pat, să ne sărutăm suav şi să ne amintim de momentele frumoase ale relaţiei noastre. Sper ca Nicolae să aprecieze ceea ce fac pentru el”, a spus Botezatu.

Designerul a spus în premieră şi cum şi-a cunoscut iubita. „Pentru că ştiu exact ce vreau de la o iubită,”, a povestit Botezatu, „cu Nicolae a fost dragoste la prima vedere. Când i-am văzut părul de pe piept, am simţit furnicături în stomac şi m-am îndrăgostit iremediabil. M-am dus la el şi i-am spus: «Vreau să fii iubita mea!»”.

Botezatu le-a dat cu ocazia asta o veste extrem de proastă admiratoarelor sale. „Rog femeile să nu îmi mai trimită invitaţii în cluburi sau restaurante, pentru că îi sunt extrem de fidel actualei iubite, Nicolae. Iubirea dintre noi este mult prea pură, cât timp sunt cu Nicolae nu o să mă vedeţi niciodată în braţele unei femei”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
6 decembrie 2012 14:12

Alte articole

Vezi mai mult