Ziariştii de la Click! şi-au susţinut redactorul-şef la examenul de Bacalaureat

Gest de solidaritate fără precedent al ziariştilor de la Click!, care l-au susţinut pe redactorul-şef Cristi Stancu la Bacalaureatul din acest an. „Va veni şi rândul nostru să dăm Bacul, deci mi se pare absolut firesc să fim aici. Cu toţii avem ce învăţa de la el”, şi-a justificat gestul unul dintre ziariştii de la Click!.

Vizibil emoţionat la ieşirea din examen, Cristi Stancu le-a mulţumit subalternilor pentru susţinere şi s-a declarat optimist că va obţine notă de trecere.

„Eu zic că am ştiu. Cel mai bine m-am descurcat la română oral, unde am scris pe larg despre zeci de personalităţi care au avut un impact major asupra literaturii române: Daniela Crudu, Bianca Drăguşanu, Pepe, Simona Sensual, Cătălin Botezatu, Irinel Columbeanu, dar și mulţi alţii”, a declarat, plin de optimism, redactorul-şef de la Click!.

El spune că s-a descurcat bine şi la proba scrisă. „Mi-a picat subiectul «Cel mai vechi document scris în limba română». Evident că am ştiut că este vorba despre «Scrisoarea lui George Stanca către Neacşu din Câmpulung». Mai ales că George Stanca este coleg de redacţie cu mine”.

Scris de Calin
30 iunie 2011 10:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult