Ziariştii români preferă staţiunile de nudişti, unde nu îi întreabă nimeni de ce sunt în curul gol

Sunt săraci, dar sunt şi inventivi! Ziariştii români, care trăiesc doar din bani de la părinţi sau găsiţi pe jos, preferă staţiunile de nudişti de pe litoral, pentru că acolo lipsa hainelor nu e observată de nimeni. Oficial, ziariştii pretind că ei cred că omul nu a fost creat ca să fie încorsetat în haine, ci să umble dezbrăcat, pentru că şi-au dat toţi banii pe ţigări şi nu le-a mai rămas nimic pentru haine.

“În bresla ziariştilor se ştiu acoperiţii din presă: sunt cei care pe plajă poartă slip. E clar că au bani de undeva. În rest, toţi la nudism. Nu există secrete în meseria noastră, ştim cu toţii cât de mică o are colegul Pastia, de exemplu”, spune Costi Rogozanu, ziarist extrem de pauper.

Mulţi şoferi care merg spre litoral au semnalat zeci de autostopişti dezbrăcaţi care stau la Autostrada Soarelui şi vor să meargă spre Constanţa. Şoferii opresc de milă, crezând că bieţii oameni au fost jefuiţi, dar află că de fapt sunt ziarişti şi că recurg la autostop din două motive: pentru că în tren nu te lasă în curul gol şi biletul costă bani, pe care ziariştii nu-i au, că nu-şi încasează salariile cu lunile .

Ajunşi pe litoral, ziariştii sunt hrăniţi de proprietarii de restaurante, pentru că se plimbă dezbrăcaţi prin zonă şi atrag turiştii străini: “Senzaţionalul e specialitatea lor, trăiesc din chiloţăreală”, spune Gică, patron de şaormărie, care hrăneşte ziarişti cu resturi.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
6 iulie 2017 19:07
Citește mai mult despre: litoral nudism ziarişti

Alte articole

Vezi mai mult