Putem să ne luăm adio de la softurile primitive de comunicare gen Teams, Zoom, Whatsapp sau Facebook Messenger! Compania Valigeta Impex SRL 2000 din Olteniţa, care a achiziţionat recent brandul mIRC pentru suma colosală de 200 de lei, anunţă lansarea serviciului de înaltă fidelitate mIRC Video.

Primele servere de mIRC Video, #telemunca şi #gratarcumici, vor fi online începând cu data de 1 mai pe îndrăgita reţea Undernet, sub paza vigilentă a robotului X, exact ca pe vremuri, când mii de actuali corporatişti se băteau în curtea liceului pentru distincţii preţioase precum "voice" şi "op".

mircvideo.jpg
Potrivit lui nea @Aurel_69, coordonatorul proiectului, mIRC video suportă streaming de imagini de până la 320x240 pixeli, în 16 culori splendide, şi sunet de înaltă claritate în format MIDI.

"Următorul pas? Probabil integrarea cu Yahoo Messenger, pe care l-am achiziţionat pentru 45 de lei şi o pereche de adidaşi de la un domn care locuieşte sub un pod", precizează compania olteniţeană.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 27.04.2020 13:19 Monden

National Cinematografic