1 Decembrie, singura zi liberă din an în care Iohannis rămâne în București

Nu pentru toți românii ziua de 1 decembrie este una liberă, de distracție sau reîntâlnire cu familia. Unii mai năpăstuiți trebuie să muncească și în această zi, de exemplu președintele Iohannis, care trece de aproape 7 ani prin drama de a trebui să fie în București, în loc să fie plecat acasă sau prin concediu.

Din păcate pentru el, Klaus Iohannis este nevoit să stea în București astăzi, să se uite la tancuri, echipamente militare, să asculte discursuri, slujbe, să admire depuneri de coroane de flori și să pară interesat de ce se întâmplă. Între timp mintea sa merge spre plaiurile însorite din Maiami sau spre urâtul oraș Sibiu, pe care l-a păstorit vreme de câteva mandate.

Statistic vorbind, 1 decembrie este singura zi liberă din an când președintele țării este în capitală și una din puținele zi de miercuri când încă este la muncă și nu a plecat cu coloana oficială spre casă. Din fericire, ziua națională pică doar o singură dată pe an și festivitățile se termină până la prânz, așa că mai are timp să doarmă sau să fugă din oraș mai spre seară.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

1 decembrie 2022 09:50
Citește mai mult despre: 1 Decembrie concediu iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult