10 efecte surprinzătoare ale noului Cod Penal

Deţinuţii se plâng că, întrucât foarte mulţi puşcăriaşi au fost eliberaţi, e mult mai greu să găseşti un complice dacă vrei să violezi un coleg de celulă: N-are cine să-l ţină!

Pelerinaj la Parlament! Mii de puşcăriaşi eliberaţi pe noul Cod Penal au venit să se închine la cei care i-au scos de acolo.

Modificări de ultimă oră la Codul Penal: Parlamentarii au descoperit cu oroare că într-un articol uitat hoţia încă se pedepsea!

A fost introdusă o secţiune cu medalii pentru corupţi, burse pentru hoţi şi diplome de escroc acreditate de Ministerul Muncii.

Anii de închisoare vor fi consideraţi vechime în câmpul muncii şi vor conta la constituirea dosarului de pensie.

Lumea interlopă aplaudă noul Cod Penal: „Pentru că mai nou înşelătoria se pedepseşte cu maximum 3 ani, în general cu suspendare, e la îndemâna oricui să înceapă o afacere profitabilă!”

Penitenciarele Rahova şi Jilava ar putea deveni complexuri rezidenţiale de lux: “Oricine şi-ar dori să-şi crească copiii undeva unde nu există niciun infractor.”

Un sondaj arată că 100% din românii din penitenciare consideră că ne îndreptăm într-o direcţie bună.

Potrivit aceluiaşi sondaj, românii din puşcării au cea mai mare încredere în Guvern şi Parlament, la coadă fiind poliţia şi procuratura.

Un al doilea sondaj, efectuat printre românii din penitenciare 5 zile mai târziu, arată că nu mai e nimeni în penitenciare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
4 februarie 2014 11:02

Alte articole

Vezi mai mult