10 soluții propuse de candidații la primărie pentru maidanezii din Capitală

Sorin Oprescu a anunțat că va face piste speciale pentru maidanezi și îi va aduna în adăposturi suspendate, că-s mai ieftine.
Gigi Becali: „Maidanezii care mușcă sunt răi pentru că nu au primit taina botezului. Ei trebuie scăldați în cristelniță.”maidanezi_de_primarie

Sorin Oprescu a anunțat că va face piste speciale pentru maidanezi și îi va aduna în adăposturi suspendate, că-s mai ieftine.

Gigi Becali: „Maidanezii care mușcă sunt răi pentru că nu au primit taina botezului. Ei trebuie scăldați în cristelniță.”

Piedone: „Câinii sunt buni în general, dar în șaorma sunt excelenți. Nu vă mai spun de hot dog, că-mi lasă gura apă.”

Irinel Columbeanu: „Maidanezii sunt niște animale mari și periculoase. Trebuie înlocuiți cu chihuahua. Pekinezi nu aduc, că-mi amintesc de mr. Pink.”

Nicușor Dan: „Problema câinilor maidanezi are o soluție matematică simplă, quod erat demonstrandum.

Silviu Prigoană: „În șase luni curăț Bucureștiul de maidanezi, dacă nu mă încurcă ăștia cu protecția animalelor, precum organizația Trei lăbuțe.”

Mugur Mihăescu: „Am o soluție foarte mișto pentru maidanezi, râzi de mori dacă ți-o spun.”

Marian Vanghelie: „Câinii vor fi strânși de pe străzi și ținuți în casă, lângă cal, sau legați de căruță, cum e și normal.”

Candidatul partidului lui Dan Diaconescu va duce toți câinii din București să-și facă nevoile între Rucăr și Bran.

Theodor Paleologu: „O să aduc doar câini de rasă, cu pedigree, câini ai căror strămoși i-au lătrat pe Regele Carol I și pe Ferdinand.”

Scris de TNR
23 mai 2012 12:05

Alte articole

Vezi mai mult