Doi deputaţi PDL, Petru Călian şi Adrian Gurzău, apar într-un dosar al DIICOT Cluj cum că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tinere obligate să se prostitueze. Până aici pare o ştire banală cu doi burtoşi cu cefe late şi cu puştile-ncărcate, dezgustaţi de balenele de acasă, şi care merg să petreacă cîteva secunde cu nişte bagaboante.
Fiţi atenţi acum! La aceleaşi curve au mai mers: consilierul local Mihai Szeplecan, directorul Regionalei de Poştă Cluj, adjunctul Poliţiei Cluj, luptătorul Ionuţ Iftimoaie, ziarişti ai trustului de presă „Gazeta”, oameni de afaceri, directori.
Probabil că asta e lista cu ăştia din judeţ, dar or mai fi şi din ţară, poate şi din străinătate, poate şi de pe altă planetă.
Fetele, la câte au înghiţit, i-au dat în gât la DIICOT ca să vadă şi ei cum e să ţi-o tragă cineva şi după aia să te ţină într-o cameră, ca la arest. De fapt, la arest.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Mihai | Friday, 12.03.2010 00:00 Politic

National Cinematografic