plic_spaga_solitaireOperațiune de amploare încununată de succes a procurorilor DIICOT și a polițiștilor din Capitală. După mai multe luni de filaj, ei au reușit să-l prindă în flagrant pe Robert Acrișor, un funcționar public din Sectorul 4, în timp ce lua un plic cu soluția la Solitaire, inscripționată cu termenul ”Șpagă” de către polițiști.

”Estimăm că, de-a lungul timpului, inculpatul Robert Acrișor ar fi primit de la diverse persoane peste 40 de soluții la variante diferite ale jocului Solitaire, în schimbul eliberării mai rapide a unor acte. Ne bucurăm că am reușit să demascăm acest impostor”, a spus, plin de entuziasm, unul dintre numeroșii procurori DIICOT implicați în caz.

Prinderea lui Robert Acrișor n-ar fi fost însă posibilă fără ajutorul colegilor săi de birou, care au intrat la bănuieli după ce au remarcat că acesta termină întotdeauna primul jocurile de Solitaire. ”Poți să ai noroc o dată, hai, de două ori, dar să termini primul de fiecare dată este imposibil. Am simțit că e ceva necurat la mijloc și iată că am avut dreptate”, a povestit colegul de birou Manuel Rotaru, unul din mulții adversari umiliți de Robert Acrișor la Solitaire.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 12.08.2013 05:16 Politic

National Cinematografic