Constantin Drăghici e primar într-o comună din Gorj. E însă şi pedelist, fapt pentru care şi-a zis că e păcat să nu facă vreo mânărie, doar ai lui sunt la putere. Pentru că a făcut un proiect cu care a atras nişte fonduri europene în comună (adică ceva ce până la urmă e în fişa postului), primarul pedelist a decis că merită un bonus. Respectiv, un spor de 75% din salariu, timp de 2 ani. Problema primarului era că nu ştia cum să facă să nu atragă atenţia asupra sa. Chiar n-avea chef să se prindă lumea, eventual DNA-ul, că face un abuz dându-şi singur primă.


Aşa că s-a obligat să îşi acorde bonus. Mai exact: cetăţeanul Constantin Drăghici, de profesie primar, l-a dat în judecată pe primarul Constantin Drăghici, iar nişte magistraţi foarte inteligenţi au împărţit cu responsabilitate dreptatea şi l-au obligat pe primarul Constantin Drăghici să-i plătească un spor de 75% din salariu, timp de 2 ani, cetăţeanului Constantin Drăghici. Frumos, nu? Mai ales că decizia judecătorilor este executorie şi nu poate fi atacată, întrucât Constantin Drăghici este şi reclamant, şi pârât. Adică şi şmecher, şi fraier. Cum însă pedelistul a apelat la strategia asta pentru a nu atrage atenţia asupra sa şi acum e vedetă pe TNR, aş zice că e mai mult fraier decât şmecher. Sau, mai pe scurt, pedelist, că e totuna.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Saturday, 13.03.2010 12:50 Politic

National Cinematografic