voiculescu_romanii_merita_un_presedinte_ascultatorProcurorii au cerut închisoare cu executare pentru Dan Voiculescu. Preşedintele fondator al Partidului Conservator a fost trimis în judecată pentru spălare de bani în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare. Prejudiciul calculat de anchetatori depăşeşte 60 de milioane de euro.

Sentinţa în acest caz va fi dată peste două săptămâni, chestiune ce a stârnit dezamăgirea reporterilor aflaţi în apropierea casei mogulului media. "Speram să prindem, măcar pe bandă, momentul de demnitate maximă. Ştiţi cum e, la Năstase n-am prins prea multe, am aflat doar din declaraţiile martorilor că a făcut un gest de demnitate", a spus un reporter aflat la faţa locului.

Pe de altă parte, un grup de analişti politici susţine că nu va avea loc un eveniment similar cu cel petrecut la arestarea fostului premier Adrian Năstase. "Cel mai probabil Gâdea îşi va trage un glonţ în gât iar Mircea Badea se va ştrangula cu un fular Burberry, pentru şefu".
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 29.08.2013 15:51 Politic

National Cinematografic