economie_isarescu_concediuPotrivit guvernatorului Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, economia României a avut o scădere de 3% în primele 2 ore ale dimineţii, pe fondul întoarcerii românilor din concediu.

"Parcă au dispărut banii din piaţă, pentru că dintr-o dată au intrat în sezonul mort mii şi mii de cârciumi de pe litoral. Astea ne mai ţineau la suprafaţă cât de cât", a declarat Isărescu.

Mugur Isărescu susţine însă că sursa principală a scăderii economiei o reprezintă erorile umane.

"Îi spuneam unui coleg autist din BNR, pe care l-am adus ca să organizeze cheile de la flota de Mercedes, fiindcă noi le încurcam des, ăăă, îi spuneam: Lucian, ăştia care s-au întors acum din concedii mai mult încurcă, ei dau peste cap bunul mers al companiilor. Să ştii că fără ăştia mergea mai bine, iar Lucian mi-a dat dreptate", susţine Mugur Isărescu.

Guvernatorul BNR e de părere că scăderea economică va afecta şi moneda naţională: "Mă tem serios pentru leu. Dacă aş fi în locul românilor aş ţine economiile fie în abţibilduri pentru campanii OMV, fie în cartonaşe Mega Image cu dinozauri", a încheiat Isărescu.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Monday, 02.09.2013 07:01 Politic

National Cinematografic