ponta_daciana_pontaPotrivit unui zvon recent, căsnicia premierului Victor Ponta nu este atât de fericită pe cât se credea! În urmă cu câteva zile, acesta şi-ar fi surprins soţia, pe Daciana Sârbu, în pat cu nimeni altul decât vechiul său rival, deputatul Victor Ponta. Situaţia este cu atât mai jenantă cu cât cei doi Ponta erau deja la cuţite din pricina opiniilor divergente asupra proiectului de la Roşia Montană.

“Nu-mi vine să cred că tocmai draga mea soţie mi-a putut face aşa ceva”, s-ar fi plâns premierul Victor Ponta. “Şi tocmai cu deputatul Victor Ponta, cu care am avut atâtea neînţelegeri de-a lungul timpului! Dacă mă înşela cu Băsescu puteam închide un ochi, doar am cu domnia sa un acord de coabitare. Sau dacă o prindeam în pat cu Crin! Atunci chiar nu-mi făceam griji, ştiam că doar a venit pe la noi să doarmă. Dar eu, premierul Ponta, să fiu jignit în asemenea hal de jigodia aia de parlamentar Ponta?”

Potrivit câtorva milioane de experţi în relaţii, situaţia a degenerat în asemenea măsură încât premierul Victor Ponta şi-ar mai putea recâştiga onoarea doar provocându-l pe deputatul Victor Ponta la duel. “Cu săbii, ca pe vremea străbunicilor”, a specificat un cetăţean bine intenţionat.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 11.09.2013 23:35 Politic

National Cinematografic