dan-sovaPentru că ziariştii nu au respectat indicaţiile oferite înaintea conferinţei de presă, ultima cuvântare a lui Dan Şova putea să se transforme într-o adevărată dramă. Jurnaliştii au fost instructaţi să pună întrebările clar, cu voce clară şi să rostească rar cuvintele, să nu-l agite pe domnul ministru. Cu toate acestea, un jurnalist Mediafax a pus o întrebare prea complicată iar făptura firavă a lui Şova a cedat presiunii.

Conform martorilor, când a auzit întrebarea Dan Şova s-a concentrat atât de mult să pară inteligent că a suferit o criză de grand mal epileptic, s-a tăvălit pe jos, a făcut spume la gură şi medicii au trebuit să-i prindă limba cu un ac de siguranţă să nu şi-o înghită.

Consilierii ministrului spun că Şova se străduieşte de aproape un an să ascundă faptul că este extrem de prost iar acest efort îl epuizează fizic şi psihic. "Într-o zi i s-a rupt un vas de sânge la tâmplă încercând să stea drept şi să ţină ambii ochi în aceeaşi direcţie. Acum o săptămână a suferit trei mini-comoţii cerebrale. L-am hrănit cu linguriţa zile întregi", a povestit un apropiat al ministrului.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Thursday, 12.09.2013 10:33 Politic

National Cinematografic