mazare_hingherRomânii ştiau că primarul Constanţei e excentric, dar nimeni n-ar fi putut prevedea până unde va merge Radu Mazăre pentru a distra turiştii de pe litoral.

Potrivit martorilor, primarul s-a îmbrăcat într-un costum de hingher şi a început să alerge câinii de pe străzi, însoţit de o dubă alegorică şi de dansatoare exotice.

"Ştiam că-i plac costumele, dar spectacolul mi s-a părut puţin şocant. L-am văzut, avea un lasou cu care a prins doi câini, pe care i-a eliberat ulterior. Totul cu dansatoare din buric, samba, pene, o nebunie. Costumul de hingher părea autentic", susţine unul din constănţenii prezenţi la eveniment.

Spectatorii declară că cineva ar trebui să-l oprească pe primar, pentru deja s-a ajuns prea departe, zgomotul defilărilor fiind infernal.

"Pe lângă asta, câinii nici măcar nu erau maidanezi, erau câinii unor turişti care se plimbau pe-acolo. Aveau lesă, botniţă. A fost traumatizant", declară Decebal Popescu, turist.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Saturday, 14.09.2013 01:04 Politic

National Cinematografic