gadea_obedient_voiculescuMihai Gâdea continuă atacurile la adresa celor care protestează împotriva exploatării cu cianură a aurului de la Roşia Montană. „Nu doar că sunt sclavii lui Băsescu, dar sunt nişte sclavi făcuţi, nu născuţi”, acuză moderatorul de la Antena 3. „Nu că vreau să mă laud, dar eu sunt sclavul lui Voiculescu fără să am nevoie de ketamină.”

„Ketamina nu ţine loc de pasiune”, a continuata Gâdea. „Eu îi dau limbi domnului profesor Voiculescu pentru că aşa am fost educat de părinţi. Când eram mic, pupam în cur şi ursuleţii de pluş, şi păpuşile Barbie pe care le aveam. Eu aş fi ajuns un pupincurist şi dacă nu exista domnul Voiculescu. Sigur găseam cui să dau limbi.”

Mihai Gâdea s-a arătat dispus inclusiv să vină cu martori care să confirme că el e pupincurist de mic. „Am colegi de grădiniţă, de clasă primară, de liceu şi de facultate care s-au bucurat de nenumărate ori de limbile mele date în cur cu o precizie matematică. La fel, toţi profesorii pe care i-am avut pot confirma aptitudinile mele nemaintâlnite de pupincurist.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 30.09.2013 11:48 Politic

National Cinematografic