ponta_crin_marijuanaDezbaterile privind legalizarea marijuanei în scopuri medicinale se apropie de final, transmit surse din cadrul legislativului. Pentru a lua însă o decizie informată, mai mulţi parlamentari au căzut de acord că trebuie să se documenteze asupra efectelor plantei de canabis. În consecinţă, o comisie mixtă de senatori şi deputaţi “se va închide într-un birou, unde va fuma marijuana timp de cel puţin o săptămână.”

“Personal, abia aştept să studiez cu maximă seriozitate implicaţiile consumului de marijuana în scopuri strict terapeutice”, a declarat unul dintre membrii comisiei. “Am pregătit din timp instrumentarul adecvat pentru a simula mediul unui pacient căruia i se administrează marijuana: casetele cu Infected Mushroom, DVD-ul cu ‘Jesus Christ Vampire Hunter’ şi câteva zeci de pungi de chipsuri cu aromă de şaorma, pentru că am înţeles că pe perioada tratamentului orice porcărie ţi se pare absolut delicioasă.”

Comisia s-ar putea întruni însă cu întârziere din cauza unor probleme organizatorice: “Preşedintele Senatului, domnul Antonescu, pe care îl aşteptam să vină cu foiţele pentru rulat, a apărut târziu şi avea ochii injectaţi. Îl bănuim că trişează, sigur şi-a făcut un cui înainte să începem oficial deliberările.”
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 04.10.2013 13:48 Politic

National Cinematografic