oprescu_i_se_rupe_de_bucuresteniDisperat că nu a mai omologat nimic în Cartea Recordurilor în ultima vreme, Sorin Oprescu a avut o revelaţie: pe nici un alt primar al Bucureştiului nu l-a durut în cur de problemele cetăţenilor aşa cum îl doare pe el. „Să vină cei de la Cartea Recordurilor, aşa durere în cur n-au văzut în viaţa lor!”, a urlat Oprescu către consilierii săi, imediat ce a avut măreaţa revelaţie.

„Dacă până acum vi s-a părut că mă doare în cur de problemele puleţilor care m-au votat, vă înşelaţi amarnic. Încă n-aţi văzut nimic! În iarna asta nu doar că mă va durea în cur de problemele Capitalei, ci efectiv mi se va rupe. Deja fac planuri să plec 3-4 luni pe o insulă tropicală, ca nu cumva să fiu bănuit că m-ar interesa în vreun fel de problemele bucureştenilor”, a dat asigurări Sorin Oprescu.

Primarul este convins că maxima durere în cur pe care o are faţă de bucureşteni nu doar că îi poate asigura mandate nelimitate ca edil, ci îl poate propulsa chiar şi la Cotroceni. „Puleţii au mintea scurtă, dacă îţi baţi joc de ei 4 ani şi în luna de campanie le arunci un mic şi-o bere, te votează ca boii. Pot câştiga orice alegeri din ţara asta”, s-a lăudat Oprescu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 09.10.2013 14:36 Politic

National Cinematografic